DOE MEE!

Steun Volt op verschillende manieren

Als lid van Volt werk je mee aan de opbouw van de partij en draag je bij aan onze visie en plannen. Je wordt lid van de Nederlandse en de Europese Volt Community. Met je contributie versterk je ook de kracht van onze organisatie. Of steun Volt met een (aftrekbare) gift voor de opbouw van de partij en help Volt hiermee verder te groeien.

FOLLOW & SHARE

Social Media

Alle beetjes helpen! Ook door ons te volgen, taggen, delen, re-tweeten, en liken kun jij het verschil maken!

Je kan Volt Breburg vinden op Instagram, Facebook, Twitter en LinkedIn onder @voltbreburg!

Hier plaatsen wij allerlei nieuws, leuke foto's en bezienswaardigheden. Hoe meer volgers, hoe groter het netwerk en hoe meer mensen Volt zien!

SHOW YOURSELF

Laat zien dat je volt steunt!

In de webshop van Volt vind je artikelen die je makkelijk kunt gebruiken, waarmee je ook laat zien dat je Volt steunt. En met elke aankoop draag je bij aan de groei van Volt.

Kom naar een van onze evenementen om direct bij Volt Breburg een t-shirt aan te schaffen of koop 'm online.

PRAAT MEE

Blijf op de hoogte en doe mee

Leden van Volt hebben op veel verschillende manieren de mogelijkheid om mee te praten en hun stem te laten horen. Als lid van Volt Breburg ontvang je sowieso eens per maand onze nieuwsbrief in je mailbox, krijg je toegang tot onze nieuwskanalen en kun je meepraten via Workplace en Discord. Verder kan iedereen ons natuurlijk volgen via social media.

Volt Breburg Nieuwskanalen

Wij houden onze leden op de hoogte via de verschillende nieuwskanalen op WhatsApp, Telegram en Signal. Ben je lid en wil je hier toegang tot krijgen? Contacteer dan Mark Coenen (HR Breda) of Luuk Hoffmann (HR Tilburg) om een uitnodigingslink te krijgen!

Workplace

Workplace is dé plek voor Volt-leden om Volters uit heel Europa te ontmoeten. Ga in gesprek, organiseer een event of neem deel aan een team en draag bij aan de toekomst van Volt!
Heb je nog geen Volt-account? Neem dan contact op met
Menzo van Wijngaarden.

Kom naar de socials

Regelmatig worden er socials georganiseerd waarbij je in informele sfeer kennis kunt maken met Volt Breburg en andere Volt-leden. De socials vinden op willekeurige momenten plaats op verschillende locaties. Bekijk de agenda en hou onze social media in de gaten.

Join the team!

Volt Breburg bestaat uit een aantal vaste teamleden en we zijn regelmatig op zoek naar nieuwe gezichten, extra handjes en hersens. Benieuwd wat jij kunt betekenen? Bekijk de pagina Vacatures!