Nieuwjaarswens bestuur Volt Breburg

Bericht: 01-01-2022

Nieuwjaarswens bestuur Volt Breburg

Lieve Volters van Volt Breburg,


Wat een ontzettend bijzonder jaar hebben we als Volt achter de rug. Als bestuur van Volt Breburg willen wij jullie als eerste het allerbeste wensen voor het nieuwe jaar.

Een jaar geleden begonnen we met een groep vrijwilligers aan de campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen in maart. En hoewel de campagne behoorlijk werd gehinderd door het rondgaande coronavirus, is er met een hoop creativiteit en inzet van onze vrijwilligers een enorme bijdrage geleverd aan het behalen van drie Kamerzetels in Den Haag.

De enorme groei van leden die wij ook als Volt Breburg doormaakten zorgde binnen onze afdeling voor een grote wens om ook in de Gemeenteraden van Tilburg en Breda ons Volt geluid te laten horen. En hoewel de verkiezingen in 2022 nog iets te vroeg kwamen, is er nog genoeg om naar vooruit te kijken in het nieuwe jaar. In de eerste plaats omdat het succes niet los te zien valt van het feit dat het Volt geluid enorm goed aan lijkt te slaan in de peilingen. En in de tweede plaats omdat het ons de kans geeft om, zeker zodra COVID-19 het toelaat, onze afdeling nog verder uit te bouwen. Dit alles om er met alle aankomende verkiezingen weer te kunnen staan.

Tot slot hopen wij van harte dat we vele van jullie in de komende tijd te zien op verschillende Volt activiteiten. Zo willen we 2x per maand in de regio een borrel gaan organiseren, 1x per maand beleidsavond/discussie avond die jullie kunnen vinden in de online agenda. Daarnaast willen we alle vrijwilligers, nieuwe leden en mensen die Volt Breburg een warm hart toedragen ontzettend bedanken voor het afgelopen jaar, waarin we voor een nieuwe partij zo enorm veel vooruitgang hebben geboekt.


Nogmaals de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!


Namens het bestuur van Volt Breburg,

Menzo van Wijngaarden

Marriëlise de Boer-Vervloet

Berly Walraven

Mark Coenen

Luuk HoffmannLedenberichten

Ledenberichten worden verzonden naar de leden van Volt Breburg via maandelijkse nieuwsbrieven.

Persberichten:

Persberichten en andere publieke uitingen worden verzonden naar de regionale media en andere contacten op onze PR-lijst. Bekijk een overzicht van onze berichten of schrijf je in voor onze PR-lijst via de pagina Pers en Media.