Volt Breburg Social

Regelmatig worden er socials georganiseerd waarbij je in informele sfeer kennis kunt maken met Volt Breburg en andere Volt-leden.

De socials vinden op willekeurige momenten plaats op verschillende locaties, maar we hebben in ieder geval 2 vaste café's waar we regelmatig te vinden zijn in Breda en Tilburg.

Je hoeft je voor die socials niet eerst aan te melden en mag altijd binnenlopen wanneer het jou uitkomt!


9 Augustus: Breda Parkies

We hebben de mogelijkheid gekregen om aan te sluiten bij een Volt lid die op 9 september zelf iets organiseert. Daarna is er de mogelijkheid om bij het Hijgend Hert te verzamelen voor de mensen die graag nog dingen willen bespreken.

Breda Parkies wordt gehouden in de open lucht in het Park Valkenberg in de binnenstad. Het festival wordt gehouden op diverse dinsdagavonden in juli en augustus.

Het wordt georganiseerd door het Zomerfestival Vlaanderen. Er zijn diverse optredens en het wordt bezocht door vele muziekliefhebbers. Het evenement was eerder ook wel bekend onder de naam Palm Parkies. De-concerten werden 25 jaar geleden voor het eerst georganiseerd, in het begin onder een andere naam. Ze vinden op veertien locaties in Vlaanderen en op vijf locaties in Nederland plaats, samen goed voor 134 openluchtconcerten.27 Augustus: Aftrap seizoen 2022/2023

Op zaterdag 27 Augustus trappen we het seizoen 22/23 af met een programma voor iedereen.

Voorlopig programma
17:30 - 18:00: Intro Volt voor nieuwe leden.
18:15 - 19:00: Eten (aanmelden vereist)
19:00 - 21:00 : Hoofdprogramma (tba)
21:00 - sluiting / Borrel

Waar: De Teruggave, Gasthuisvelden 11, Breda
Wie: Open voor Volt leden
Kosten: Gratis

We hebben om 18:15 Soep en Brood voor iedereen die mee wilt eten. Meld je vooraf even aan bij maurice.lourens@volteuropa.org.

Tot 27 Augustus!


8 en 9 Oktober: Volt GA in Praag

Op 8 en 9 oktober vindt de ledenvergadering van Volt Europa plaats in Praag.
Meer informatie vind je op https://events.volteuropa.org


Volt Breburg Socials

Regelmatig worden er socials georganiseerd waarbij je in informele sfeer kennis kunt maken met Volt Breburg en andere Volt-leden. De socials vinden op willekeurige momenten plaats op verschillende locaties. Volg de nieuwsbrief en onze social-media-kanalen als je op de hoogte gehouden wil worden.